Bim, A101 ve Şok Market Bayilik Alma İşlemleri Nasıl Yapılır
Konu Başlıkları
Günümüzde genç girişimcilerin hedefinde bulunan kalıplaşmış ve belirli bir marka haline gelmiş firmaların bayiliği üzerinden Franchising alma yöntemini kullanmaktır. Yeniden bir işletme kurabilmenin maliyeti ve tanınabilmenin zorluğu göz önünde bulundurulduğunda hazır müşteri kitlesi bulunan bir markanın işletmeciliğini almak daha kârlı hale geliyor.
BİM zincir marketini kullanarak bayilik almak ya da Franchising uygulamasını kullanmak isteyenlere özel bir fırsat alanı bulunmuyor. BİM zincir marketi sadece kendi imkanları ile açmakta olacak olanlara özel fırsat tanımlıyor.
Bim, A101 ve ŞOK Market Bayilik Almak Mantıklı ve Kazançlı Mı?
BİM, A101 ya da ŞOK marketlerden herhangi birinin işletmeciliğinde bulunmak günümüzde daha kârlı hale geliyor. Bunun nedeni olarak yeni bir marka var edebilmek ve bunu insanlara tanıtarak özümsetebilmenin uzun yıllar alabilmesinden kaynaklanıyor. Kâr oranını daha hızlı sürede gerçekleştirmek isteyenler daha çok var olan şirketler üzerinden faaliyetlerini sürdürmeyi mantıklı buluyor.
Ülkemizde daha çok benimsenmiş olan bu üç market üzerinden bayilik ya da Franchising hizmetini kullanarak kazanç günümüz şartlarında daha mantıklı hale geliyor. Sıfırdan market açmak isteyen kişilerin öncelikli olarak bireysel sermayeye ihtiyacı bulunur.
Bunun için kredi alması gerekir. Satış oranlarını yüksek yapması dükkan kirasının içerisindeki malzemelerin ve alınan kredinin ödenebilmesi için gereklidir. Bunun için de belirli bir müşteri kapasitesinin Her gün düzenli olarak var olması gerekir Tüm bu süreçte tanınan marketler üzerinden daha hızlı ve kolay kazanç sağlamak mümkündür.
Bim, A101 ve Şok Market Bayilik Almak İçin Ne Kadar Para Gerekli ve Aylık Kazancı Nedir?
BİM, A101 ve ŞOK marketler gibi büyük ve zincir firmalar bayilik verme sürecine pekte olumlu bakmıyor. Firmanın kendi prensiplerini devam ettirebilmek ve kaliteyi bozmadan var olabilmek için bu yöntemi izlediği biliniyor.
BİM, A101 ya da ŞOK gibi marketlerin bayilikleri ancak belirlenebiliyor. Bu demek oluyor ki; kişinin kendine ait bir kiralık yeri bulunuyorsa bu kiralık işyerini zincir marketlere yönelik kiralamada bulunabilmesi mümkündür. Bahsi geçen 3 zincir marketinde herhangi bir şekilde bayilik ya da Franchise hizmeti bulunmamaktadır.
Bim, A101 ve Şok Market Bayilik Almak İçin İlk Önce Nereye Başvurmak Gerekir?
BİM, A101 ya da ŞOK market bayiliği alabilmek için öncelikle mağaza yerinin kiralanabilmesi adına başvuru formunun doldurulması gerekir. Bunun için belirli marketlerin internet sitelerine giriş yapıldıktan sonra “Kiralık yeriniz var mı?” alanı kullanılarak başvuru formu doldurulmalıdır.
Bayilik açmak isteyenler ya da Frenchinsing sistemini kullanarak tedarikçi olmak isteyenler marketlerin şartlarına dikkat etmelidir. Her marketin bayilik imkanı bulunmayabilir.
Bim, A101 ve Şok Market Bayilik Alma İzinleri Nasıl Alınır?
BİM, A101 ve ŞOK market bayilik alma işlemleri için kişinin kiralık yer başvurusunda bulunması gerekiyor. Online başvuru formu içerisinde kişisel bilgiler dışında mağaza bilgileri yer alıyor. Mağaza bilgileri, metrekare alanı, satış alanı, bodrum, depo alanı ve mağazanın bulunduğu yer detaylı bir şekilde belirlendikten sonra başvuru formu ilgili birime gönderilebilir.
BİM zincir marketi bayilik sistemi bulunmuyor. BİM market aracılığı ile kiralık yer başvurusunda bulunmak ya da tedarikçi hizmetinden faydalanabilmek için online başvuru formu doldurulmalıdır.
ŞOK market bayilik ya da Franchising uygulaması bulunmuyor. Mağaza yer kiralama başvurusunda bulunmak ya da tedarikçi hizmetinden faydalanabilmek için online başvuru formu doldurulmalıdır.
A101 marketin bayilik açma hizmeti bulunmuyor. Ancak kiralık yeri bulunan kişilerin dükkan işletmeciliğinde bulunmaları için marketin online başvuru formu doldurması yeterlidir.
Bim, A101 ve ŞOK Market Bayilik Almak İçin Gerekenler Nelerdir?
BİM, A101 ve ŞOK marketler kendileri üzerinden bayilik açma fırsatı sunmaz. Fakat kendilerine bağlı olarak şube açmakta ihtiyaç dahilinde bulunan bölgeye yapılacak başvurularda talebi karşılar. Kişi kendisine ait ya da kiraladığı boş bir dükkanı kullanarak talep ettiği firmaya dükkanını kiralayabilir. Bu da var olan dükkanın işletilmesini sağlar.