Kredi Kartsız Taksitle Telefon Alışverişi Yapma 2023

Bir taksit planı, alıcılar için uygun olduğundan ve şu anda ulaşamayacağı, ancak gereken ürünleri almalarına olanak tanıdığı için popülerlik kazanmaktadır. Ayrıca, kredi kartsız olarak taksitle cep telefonu satın almak beğendiğiniz daha üst bir modeli almanıza da yardım eder. 36 ay gibi bir taksit seçeneği sunan mağazalardan telefon almanın başka faydaları da bulunur.

Kredi Kartı Olmadan Taksitle Telefon Satan Yerler 2023

Aylık bütçenizi titizlikle planlasanız ve olası harcamaları listeleseniz bile, beklenmeyen bazı harcamalar (onarım veya sağlık sorunları) cüzdanınızı tüketebilir. Bütçenizi korumak için taksit planı gerekli olabilir. Ayrıca, taksitler, ek masraflar ile boğulmuş hissetmemeniz için yeterince düşüktür. Başka bir deyişle, yeni bir telefon için bir kerede 1,500 lira harcamak yerine, bir bankaya 10 ay boyunca 150 lira ödersiniz. Bazı firmalar kredi kartı olmadan telefon alımına imkan sağlar bunlar;

Arçelik

  • Arçelik özel kredilendirme sistemi
  • Vade farkı ile elden senet ile satış

PTT

  • Herhangi bir teknoloji mağazasından satın alma
  • Findeks raporu ile müşterinin kredi notunu sorgulama
  • PTT şubelerine taksit ödemesi

Media Market

  • Denizbank ile anlaşmalı
  • 500 – 15000 TL bireysel kredi ile kredi kartsız taksitli cep telefonu

Evkur

  • Evkur – 12 Ay Taksit
  • Elden senet ile taksitlendirme

Son dönemlerde çok fazla harcama yaptıktan sonra telefonunuz bir anda bozulabilir. Ayrıca, maaşınızın da önümüzdeki 3 hafta içinde yatmaması ihtimal dahilinde. Bu durumda taksitle bir cep telefonu almayı düşünün. Taksit miktarını finansal kapasitenize ayarlayabilirsiniz. Vade seçeneği sunan cep telefonu mağazaları sayesinde artık ödemeler konusunda endişelenmeyi bırakacaksınız.

türkcell cihaz kampanyalarını öğrenme

İndirim Sezonu Tarihleri Ne Zaman Başlar

Her yılında kasım aylarında black friday yani lanetli cuma indirim sezonu başlar. Mağazalar, alıcıları özellikle online alışveriş ve pazarlık konusunda ikna etme eğilimindedir. Her zamanki indirim sezonlarında fiyatlar %70’e kadar düşürülür.

Bu tür durumları kullanmamak, özellikle de telefonunuz biraz yıpranmaya başlamışsa israf olur. İndirimli dönemde işinize yarayacak bir cep telefonu gördüğünüzde kaçırmayın! Aynı zamanda Ucuz Yoldan Cep Telefonu Alma Yöntemleri 2023 adlı yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz.

Faizsiz Taksitli Telefon Nasıl Alınır?

Bir taksit planı seçerken, taksit miktarına ve maliyetlerine (faiz oranı) dikkat edin. Bununla birlikte, %0 faiz oranı genelde bir istisnadır. Faiz oranı ve komisyon ücreti uygulanmadığı durumlarda satıcılar taksit yapmaya pek yanaşmaz.  

türk telekom cihaz sorgulama nedir

Apple ürünleri premium segmentte olduğu için genelde taksitsiz satın almak daha zordur. İnsanların büyük bir çoğunluğunun birkaç aylık kazancı son çıkan Apple telefonunun fiyatından daha azdır. Bu durumda eğer son model ve lüks bir telefon almak istiyorsanız taksitle satın alım yapmak şarttır. Bazı taksit seçeneği ile hayallerinizin telefonu olan tüm modelleri satın alabilirsiniz.

Bir telefon için genellikle yüzlerce ya da binlerce lira harcamanız gerekir. Bunu karşılayacak bir bütçeniz olmadığında taksitli alışveriş en mantıklı seçenektir.

Ancak taksitlerinizi aylık olarak düzenli ödemeniz gerekir. Tam ve vaktinde ödenen taksitler kredi notunuzu olumlu olarak etkiler. Bankanın gözünde sizi sözüne sadık ve güvenilir bir müşteri olarak gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu