Bedava Disney Plus İzleme Ücretsiz Hesaplar 2023

Bir dijital içerik platformu olan Disney Plus, dünyanın en büyük dizi ve film içeriklerinin bulunduğu bir uygulamadır. Disney Plus’ın Türkiye’de kullanıma açılması pek çok kullanıcıyı heyecanlandırdı. Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographi gibi içeriklerin bulunduğu Disney Plus, sunduğu fiyatlar ve geniş film ve dizi yelpazesi ile kullanıcıların ilgisini oldukça çekmekte. Böylesine ilgi çeken bir online platformla ilgili akıllara gelen ilk soru ise ‘Disney Plus Aylık Ne Kadar?’ oldu.

The Walt Disney Company’nin yayın platformu olan Disney Plus’ın üyelik ücreti 30 günlük 33,95 TL olarak belirlenirken senelik üyelik ücreti ise 339,95 TL olmuştur. Ayrıca Disney Plus’ın ön kaydı bulunanlar için bir kampanyası mevcut. Bu kampanya 8 aylık ücrete karşılık 12 aylık kullanımı içermekte. Bu durumda Disney Plus kullanmak isteyenlerin yıllık üyelik ücreti 269,95 TL gelmekte.

Disney Plus Abone Olma ve Abone İptali Nasıl Yapılır?

Dünyanın en popüler dizi, film ve animasyon yapımcısı The Walt Disney Company, dijital platformu Disney Plus Türkiye’deki yayınlarına başladı. Disney Plus’a abone olma işlemi oldukça basit. Yapman gereken ilk şey arama çubuğundan disney adresini girmek. Ardından üyelik kaydını oluşturman gerekiyor. Bunun için e-posta adresini girerek ve ekranda bulunan üyelik sözleşmesini onaylamalısın. Daha sonraki tüm girişlerinde kullanmak üzere uygun bir şifre belirledikten sonra üyeliğin büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Son adımda ödeme bilgilerini girmen gerekli.

Peki, eğer Disney Plus ile ilgili bir sıkıntı yaşarsak ‘Disney Plus abone iptali etme nasıl yapılır?’. Öncelikle Disney Plus web sitesine girip üyelik bilgilerinle giriş yapmalısın. Daha sonra profiline tıklayarak hesap kısmına girmen gerekiyor. Karşına çıkan ekranda aboneliği iptal et dedikten sonra herhangi bir neden belirtmen istenecektir. Buradan devam ettikten donra Disney Plus abone iptali işlemi gerçekleşmiş olur.

Disney Plus Bedava İzleme Hilesi

Disney Plus, çok büyük bir eğlence platformudur. En yeni büyük filmler, TV şovları, beğenilen diziler ve çok daha fazlasıyla kullanıcılarına birçok alternatif sunmakta. Bu noktada kullanıcıların merak ettiği konulardan biri de Disney Plus bedava izleme hilesi olmaktadır.

Disney Plus’ı herhangi bir Ücret ödemeden İzlemek isteyenler www.devlethan.net sitesi arama kısmından buna ulaşabilir. Bu yöntem pek çok kullanıcı için iyi bir seçenek olsa da Disney Plus bir süredir ücretsiz deneme süresini kaldırmış durumda ancak O2 müşterileri altı ay süresince telefonlarına ek bir hizmet olarak bu uygulamayı seçebilmekte. Ayrıca bedava Netflix izlemek isteyenlerde BURADAN ulaşabilir..

Disney Plus Bedava Hesaplar

Disney Plus, Türkiye’de yaşayan pek çok kullanıcının merakla beklediği içeriklere sahip. Diziden filme, animasyondan belgesele kadar pek çok alternatif sunmakta. Disney Plus Bedava Hesaplar ile sen de ister tek başına istersen de arkadaşlarınla Disney Plus’ta eğlenceli zamanlar geçirebilirsin.

Bu hesapları ve şifrelerini girerek kolaylıkla bu hesaplara bedava ulaşabilirsiniz Aşağıdaki şifreler sayesinde satın almaya gerek kalmadan bedava Disney Plus izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca Bedava BluTv izlemek isterseniz BURADAN ulaşabilirsiniz Sizin için derlediğimiz bedava Disney Plus hesap ve şifreleri:

Disney Plus Üyeliğini Kaç Kişi Kullanabilir?

Her yaştan insanın severek takip ettiği Disney Plus, bünyesinde barındırdığı Marvel, Star Wars, Pixar, National Geographic gibi içerikleriyle hizmet sunmakta. Peki, ‘Disney Plus üyeliğini kaç kişi kullanabilir?’. Bu uygulama uyumlu olan cihazlarda aynı anda dört ayrı ekranda izlenebilmekte olup 10 ayrı cihazda kullanılabilmektedir. Disney Plus, tüm orijinal içerikleri ve kaliteli film ve dizileri heyecanla seyredilmekte. 7 farklı profile sınırsız indirme olanağı bulunmakta.

Disney Plus, içeriğinde tüm aile üyelerinin zevkine ve beğenisine uygundur. Uygulamayla uyumlu olan cihazlar herhangi bir ücret ödemeksizin 4K çözünürlüğe sahip Dolby Vision Atmos desteğiyle izleyebilme olanağı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuklar için ebeveyn kontrol sistemi yer alır. GroupWatch özelliği arkadaşlarınla sanal partiler düzenlemene imkân tanır.

Disney Plus En Beğenilen Dizi ve Film Listesi

Ülkemizde yer alan online içerik üreticilerin arasına Disney Plus da katıldı. Disney Plus, 14 Haziran’dan sonra Türkiye’de yayın yapmaya resmen başladı. Peki, biz Disney Plus’ta ne izlemeliyiz? Disney Plus en beğenilen dizi ve film listesi var mı?

Dünyada binlerce güncel film, belgesel, dizi ve film içerikleriyle Disney Plus ile hiçbir zaman sıkılmayacaksın. Disney’den “Cruella” ve “Enkanto” gibi gişe rekorları kırmış olan aksiyon ve animasyon filmleri, Pixar’ın muhteşem yaratıcıları, her yaştan izleyici için “Luka” ve “Soul” gibi küçükler için tatlı içerikler, Marvel Studios’dan herkesin mutlaka izlemesi gereken “Loki”, “Hawkeye” ve “WandaVision” gibi orijinal içerikler ön plana çıkmakta.

Bunların yanı sıra “Obi-Wan Kenobi” ve “The Mandalorian” gibi çok çok uzak bir evrenden efsaneleşen hikayeler ile ufuk açıcı belgeseller izlenmeye değer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu