Vodafone Numara Taşıma Tarifeleri ve Kampanyaları 2023

Türkiye’nin en hesaplı GSM operatörü Vodafone, yüksek internet limitli, her yöne sınırsız konuşma ve SMS içeren iddialı paketleriyle çok fazla tercih ediliyor. Turkcell ve Türk Telekom aboneleri için, Vodafone numara taşıma seçeneği bu nedenle cazip. Uygun fiyatlı Vodafone tarifeleri ile, ayda 30 TL’den başlayan fiyatlarla harika paketler istiyorsanız, içeriğimizde hattınızı Vodafone’a taşımanız için yapmanız gerekenleri ve avantajlı Vodafone kampanyalarını anlattık. Vodafone’un birbirinden hesaplı faturalı ve faturasız numara taşıma tekliflerine bakalım.

Bütçenize uygun ücret ödeyerek, YouTube, Instagram, Facebook, Twitter ve Spotify’da sınırsız internet içeren harika paketlere kavuşmak istemez misiniz? İşte Turkcell ve Türk Telekom’dan Vodafone’a geçenlere özel kampanya ve tarifeler.

Vodafone Numara Taşıma Tarife Kampanyaları

Vodafone numara taşımada faturalı ve faturasız tarife kullanmak isteyenlere özel farklı kampanya seçenekler yer alıyor. Faturalı Vodafone tarifeleri ayda 25 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor ve 114 liralık pakete kadar çıkıyor. Online’a özel indirimli sunulan birçok tarifede, internet üzerinden başvuru yapmanız durumunda birçok avantaj sunuluyor.

Vodafone numara taşımada başvurular tamamen ücretsizdir. Buna ek olarak kartınız adresinize kurye ile ücretsiz getirilir. Yani numaranızı, hiçbir uğraşa girmeden taşıyabilirsiniz. Numara taşımada teslimat süresi ortalama 4 gündür, merkezi şehir ve ilçelerde ise 24 saat içinde numaranızı taşıyabilirsiniz.

Vodafone Numara Taşıma Nasıl Yapılır?

Vodafone’a geçmek isteyen herkes için, işlem tamamen ücretsizdir. Numaranızı Vodafone’a ücretsiz taşıyabileceğiniz gibi, satın aldığınız hat da adresinize ücretsiz getirilmektedir. Hem faturalı hem de faturasız hat taşıma işleminde süreç oldukça kolaydır;

  • Vodafone Cep Merkezleri ya da internet sitesi üzerinden, faturasız ya da faturalı özel Vodafone tarifelerinden birini seçmelisiniz.
  • Sonraki adımda Vodafone numara taşıma için gerekli formu doldurmalısınız. 
  • Formu doldurduktan sonra, sim kartınız belirttiğiniz adrese ücretsiz olarak gelmektedir. 
  • Vodafone hat taşıma teslimatı 24 saat içinde tamamlanabildiği gibi, 4 güne kadar sürebilmektedir. 

Vodafone Numara Taşıma Faturasız Hatlar için

Vodafone’da faturasız tarifelerden birine geçmek için yapmanız gereken, avantajlı Vodafone tekliflerinden birini seçmek, başvuru formunu doldurmaktır. Sonrasında SIM kartınız (hat) adresinize ücretsiz gelecektir.

Yeni aboneye özel Vodafone faturasız hat paketlerine geldiğimizde, 29 TL’den başlayan fiyatlar sunuluyor. Vodafone Yeni aboneye özel paketlerden bazıları ve avantajlı teklifleri şu şekilde:

  • Süper Kolay Paket 7: Her yöne 750 dakika ve 250 SMS, 7 GB internet.
  • Süper Kolay Paket 10: Her yöne 750 dakika ve 250 SMS, 10 GB internet.
  • Süper Kolay Paket 25: Her yöne 750 dakika ve 250 SMS, 25 GB internet.

Vodafone, 26 yaş altı gençlere özel Genç Kolay Paket seçeneklerinde, 6 GB internet paketli hattı 27 TL ile sunuyor. Şirket, faturasız hatlarda 28 gün geçerli olarak hizmetlerini sunuyor.

Vodafone Numara Taşıma Faturalı Hatlar için

Hatta paket yükleme derdi ile uğraşmak istemiyorsanız, Vodafone numara taşıma konusunda faturalı hattı tercih edenlere de harika avantajlar sunuluyor. Vodafone’da faturalı hattı tercih edenlere, uygun fiyatlı yüksek internet, konuşma ve SMS seçeneklerinin dışında WhatsApp, Instagram, Youtube gibi uygulamalarda da pakete göre ücretsiz, limitsiz internet sunuluyor. Vodafone faturalı hatta geçiş konusunda şirketin sunduğu bazı avantajlı teklifler şu şekilde:

  • Uyumlu 5: 750 dakika konuşma ve 250 SMS’e ek olarak 5 GB internet sunulan paket ilk 3 ay boyunca 25 TL, sonraki 12 ay ise 29 TL.
  • Red 20: 1000 dakika konuşma ve 250 SMS’e ek olarak, 20 GB internet ve Facebook Messenger ve Whatsapp’ta sınırsız internet içeren paket, ilk 3 ay 50 TL, sonraki 12 ay ise 59 TL.
  • Red 35: Vodafone’un en iddialı faturalı paketi Red 35, 35 GB internete ek olarak Instagram, Facebook, Twitter, Youtube gibi platformlarda sınırsız internet sunuyor. İlk 3 ay 114 TL, sonraki 12 ay ise 129 TL.

Gençler için faturalı hat teklifi konusunda ise Vodafone, aşağıdaki harika teklifi sunuyor:

  • Uyumlu Genç 4: 750 dakika konuşma ve 250 SMS, 2 GB internete ek olarak birçok uygulamada geçerli 2 GB. Paket ilk 3 ay sadece 24 TL. Sonraki 12 ay ise 28 TL.

Vodafone Numara Taşıma Tarifeleri 2023

Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell’den numara taşımak isteyenler için, avantajı numara taşıma tarifeleri sunuyor. Numara taşıyanlara, Vodafone internet sitesi üzerinden yapılan işlemler için %15 indirim sunan Vodafone, hem faturalı hem de faturasız tarifelerde en iyi teklifleri sunuyor.

Numara taşıma tarifelerinde, normal Vodafone kullanıcılarına kıyasla harika fiyatlı teklifler yer alıyor. Yeni Süper Uyumlu, Red 20, Uyumlu Genç ve Uyumlu 6 gibi paketler, online’a özel indirimlerin yanı sıra ilk 3 ay indirim sunuyor. Buna ek olarak Vodafone numara taşıma tarifelerinde, kullanılmayan paket tutarları sonraki aya aktarılıyor. 

Vodafone Numara Taşıma İptali Nasıl Yapılır

Vodafone numara taşımada kararınızdan vazgeçtiyseniz, ya da Vodafone tarifeleri istediğiniz özellikleri sunmadıysa iptalde bulunabilirsiniz. Hat taşımada iptal sürecinde Vodafone, cep merkezleri üzerinden hizmet sunuyor. Numara taşıma iptali için müşteri hizmetleri ya da online işlemler yetkili değildir. Vodafone’a taşıdığım hattımı iptal etmek istiyorum diyorsanız, 542 Vodafone müşteri hizmetleri arayarak iptal süreci ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Vodafone Numara Taşıma Paketleri

Vodafone’a geçmeyi düşünenler, GSM operatörünün numara taşımaya özel sunduğu taşıma paketlerini merak ediyor. Vodafone’da birçok paket yer alsa da, numarasını taşımayı düşünenler için daha iyi teklifler sunuluyor. 26 yaşındaki lise ve üniversite öğrencilerine özel Genç Kolay paketleri, numara taşıyanlara özel 27 TL’den başlayan fiyatlar sunuyor. Oyun oynamayı sevenler için Twitch, Pubg ve Zula Mobile gibi oyunların ücretsiz olduğu Genç Kolay Paket Oyun seçenekleri bulunuyor.

Vodafone’da faturalı hatta geçiş yapmak isteyenlere ise, Red 20, Uyumlu 5 gibi farklı özellikler sunan çeşitli paketler sunuluyor. İlk 3 ay indirimli paket içeren Vodafone tarifelerinde, birçok sosyal ağda geçerli sınırsız internet de yer alıyor.

Vodafone Numara Taşıma Faturasız Kampanyalar

Faturasız hattını Vodafone’a taşıyanlara özel birçok avantaj sunuluyor. Bu avantajlardan en çok öne çıkan, online başvuruya özel ilk 3 ayda yüzde 15 indirim. Vodafone’da örnek vermek gerekirse, aylık 50 TL’lik bir faturasız hat ödemesi yaparsanız, ilk üç ay 42,5 TL ödersiniz ve yüzde 15 indirim alırsınız. İlk 3 ay boyunca 300 TL’lik kullanım yaparsanız, 45 TL indirim kullanabilirsiniz.

Vodafone numara taşıma faturasız kampanyaları içinde, seçilen tarifeye özel 20 GB’a kadar ücretsiz internet de sunuluyor. Buna ek olarak Otovınn’da ücretsiz araç yıkama, pakete göre WhatsApp’ta sınırsız konuşma fırsatı da sunuluyor. 

Vodafone Numara Taşıma Cayma Bedeli Nedir?

Vodafone’da, Türk Telekom ve Turkcell gibi operatörlerde olduğu gibi, belli durumlarda cayma bedeli söz konusudur. Cayma bedelleri, taahhütlü hizmet alma durumunda uygulanır. Vodafone’da faturasız hat alırsanız, cayma bedeli uygulanmaz.

Fakat faturalı hat alıp 12 ay taahhütlü bir hat alırsanız, sözleşmeye göre bir cayma bedelini de onaylamış olacaksınız. Vodafone numara taşıma cayma bedeli, Vodafone’da geçtiğiniz hatta göre uygulanır. Cayma bedeline itiraz etmek isterseniz müşteri hizmetlerine ulaşabilir, Vodafone cep merkezlerine giderek bilgi alabilirsiniz.

Vodafone Numara Taşıma Cayma Bedeli Karşılama Var mı?

Vodafone’a numara taşımanız durumunda mevcut hattınız taahhütlü ise, bir cayma bedeli cezası ile karşılaşabilirsiniz. Turkcell ve Türk Telekom’un istediği cayma bedeli, bazı durumlarda ve kampanyalarda Vodafone tarafından size verilmektedir.

Cayma bedelini karşılama sisteminde, Vodafone size bir ödeme yapmaz. Bununla birlikte, cayma bedelinizi karşılamak için fatura bedeliniz belli oranda düşülür. Örneğin 240 TL cayma bedelini Turkcell’e ödemeniz gerekirse, Vodafone 12 ay boyunca faturanızdan 20 TL düşerek bu ücreti size alternatif olarak vermiş olur. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu